Over – Ons

Als adviseurs op het gebied van HR helpen we u bij het inrichten van personeelszaken zodat u zich op de kern van uw zaak kunt richten. 

Deze HR-adviseurs zijn buren

Met het tweekoppige team van Naaber bent u verzekerd van een vast aanspreekpunt van adviseurs op het gebied van HR. Naaber houdt de lijntjes graag kort en onderhoudt een nauw contact met haar klanten. De naam Naaber is dan ook niet zomaar uit de lucht komen vallen. In Estland heten de buurman en de buurvrouw een ‘naaber’. En buren, dat is precies wat eigenaren Nadine Tahapary en Franka van Zandbeek van elkaar zijn.

Bedrijven sterker maken

Naast de ondernemer staan. Dat is precies wat Nadine en Franka doen in hun werk als adviseurs en specialisten op het gebied van HR. “Samen met een bedrijf onderzoeken wij waar de behoeften liggen. Wat heeft een bedrijf nu echt nodig? We kijken naar het totaalplaatje. Wordt niet te veel geld uitgegeven aan personeel, kunnen processen niet efficiënter worden ingericht? Op deze manier maken wij bedrijven sterker.

DE NAABERS

onze specialisten

Franka van Zandbeek
Franka van Zandbeek
Naast fiscalist ben ik ruim 20 jaar eigenaar en werkgever in de detailhandel. daarnaast adviseer ik op het gebied van (internationale) belasting- en arbeidswetgeving bij grote en kleinere kantoren en sinds 2009 ben ik eigenaar van belastingadviespraktijk Santbeecke
Nadine Tahapary
Nadine Tahapary
Met ruim 10 jaar ervaring als HR specialist binnen de directie van grotere ondernemingen, ben ik sinds 2010 zelfstandig ondernemer en eigenaar van Streams HR, en adviseer ik in personeelsvraagstukken, en ben ik werkzaam als coach.