Onze – Werkwijze

Investeer in uw bedrijf en medewerkers met de aanpak van deze HR-adviseurs .

Een bedrijf dat onze hulp inschakelt, krijgt niet dezelfde dag nog een kant-en-klare oplossing op tafel gelegd. Dat is niet onze aanpak als HR-adviseurs. Elkaar eerst leren kennen, dat vinden we heel belangrijk. We willen weten wat we aan elkaar hebben. We komen langs, bespreken de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf. Daarbij kunnen ook eventuele pijnpunten voorbij komen.

  • Keesomstraat 10D, 1821 BS ALKMAAR

  • +31 72 8200234

Voordat we naar een oplossing gaan zoeken, willen we eerst weten wat een bedrijf nodig heeft en hoe wij daarin kunnen ondersteunen. Samen kijken we welke aanpak het meest geschikt is en aan welke regels een bedrijf zich dient te houden. Hierna brengen we een offerte uit, waarin we aangeven wat we kunnen bieden. Indien de klant dat wenst, komen we iedere week langs.

  • Keesomstraat 10D, 1821 BS ALKMAAR

  • +31 72 8200234

Het team van Naaber heeft een flinke portie achtergrondkennis en vertaalt die voor haar klanten in praktische handvatten. Die klanten zijn actief in diverse branches, denk aan de horeca, cosmetica, de bouw, de tuinderij en de reisbranche. Eerlijkheid, dat is in de aanpak voor ons als HR-experts een belangrijk punt. Blijkt een klant onze hulp helemaal niet meer nodig te hebben, dan zeggen we dat ook.

  • Keesomstraat 10D, 1821 BS ALKMAAR

  • +31 72 8200234

Een sprekend voorbeeld van onze dienstverlening is de werknemer die vanwege problemen met zijn rug niet langer kon functioneren in de logistieke sector. Binnen hetzelfde bedrijf vonden we een passende functie. Het laat goed zien wat onze aanpak als HR-adviseurs een bedrijf en haar personeel oplevert. Nadine: “Deze werknemer ging aan de slag als preventiemedewerker. Het is heel mooi als je samen tot zo’n oplossing kunt komen. Het mes snijdt dan echt aan twee kanten.”

  • Keesomstraat 10D, 1821 BS ALKMAAR

  • +31 72 8200234

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

MAAK EEN AFSPRAAK